Assistenter
 
Nicklas Lischang
Alder: 24
Jeg har trænet Wing Chun under Sifu Jakob Vesterholm i 1 år – startede tilbage i 2013.

Jeg har en stor kærlighed til Wing Chun da det fik mig ud af overvægt, samt et fantastisk humør i hverdagen. Derudover synes jeg at MGW Wing Chun Herlev har en helt fantastisk holdånd og det er hyggeligt at være sammen med dem som træner der.

 

 Natascha
Natascha Laumann
Alder: 18
Jeg har trænet under si-fu i halvandet år ( siden marts 2013). Jeg elsker wing chun pga dets anvendelighed uden for træningssalen, og fordi der altid er nyt at lære og fordi at man ALTID kan blive bedre. Jeg elsker specielt Mai Gei Wong Wing Chun pga dets blødhed. I dette system behøver man ikke være den største eller stærkeste for at vinde, som har været min erfaring fra et andet system jeg har trænet, der bliver taget hensyn til om man er stor eller lille, og hvilke teknikker der giver mening at anvende af den grund.

 

 
Kenneth Berg
Jeg har trænet MGW Wing Chun siden juli 2014. Igennem årene har jeg en del erfaring med forskellige kampsportssystemer, men blev glad for den tekniske del af Wing Chun. Hvor kamsport generelt kan have en meget fysisk tilgang til kamp, tiltaler det mig at der er en mere intelligent tilgang det. Så selv om det er hård træning, får man også lov til at bruge hjernen.

Til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut i Furesø kommune, og før dette har jeg arbejdet som massør og som pædagogmedhjælper hvor jeg har lavet fysiske aktiviteter i fritidshjem og klub.

Jeg har tidligere trænet Manma i Gladsaxe, fra 2002-2012, hvor jeg også har undervist og været kasserer i klubben, så har jeg trænet Brazilien Jiu Jitsu i Arte Suave på Nørrebro fra 2011-2012. Igennem årene har jeg prøvet kræfter med Gymnastik, yoga, Boksning, Karate, Aikido, Judo, Krav Maga og Capoeira