Sommertræningstider (26. juni – 6. august)

Holdtræning

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
9.30-10.30
10.30-12.00 Gongzhou Wing Chun Kuen
tilmelding påkrævet
Gongzhou Wing Chun Kuen
tilmelding påkrævet
Gongzhou Wing Chun Kuen Selvforsvar for Kvinder
12.00-13.30 San Sik
tilmelding påkrævet
17.30-

18.30

Wing Chun Kids og Forældre/Barn hold
Pandaer 4-6 år
Drager 7-12 år
18.30-20.00 Gongzhou Wing Chun Kuen Gongzhou Wing Chun Kuen

OM HOLDENE

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige hold vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 51 51 47 23, og tal med Sifu Jakob Vesterholm. Alternativt kan du finde os på Facebook

Wing Chun Pandas

Wing Chun Pandas er børnetræning for de små i alderen 4-6 år. Der vil blive lagt vægt på godt kammeratskab, motorik, leg, traditioner, og naturligvis god Wing Chun Kuen. (Bemærk at aldersgrænserne for børn er vejledene. Nogle gange er børn fysisk større eller mindre, og mentalt kan børn være mere eller mindre modne).

Wing Chun Dragons

Wing Chun Dragons er børnetræning for de lidt ældre børn i alderen 7-12 år. Der vil blive lagt vægt på godt kammeratskab, motorik, traditioner, disciplin, og god Wing Chun. (Bemærk at aldersgrænserne for børn er vejledene. Nogle gange er børn fysisk større eller mindre, og mentalt kan børn være mere eller mindre modne. Det betyder at de ældste børn nogle gange skal gå på voksenhold, hvis det er bedre for dem).

Forældre/Barn

Forældre/Barn træning er for alle børn og forældre sammen. Idéen er at forældre og børn kan hygge sig og have det sjovt sammen, mens de laver Wing Chun. Træningen er på børnenes vilkår, og det tekniske pensum følger vores normale børnepensum. Dette hold har ingen aldersgrænse, både børn og voksne i alle aldre kan deltage.

Begynderhold

Vores begynderhold er specifikt til alle nye, eller folk der har bestået Sap Yi Louh Niveau 1 eller 2.
Træningen lægger vægt på en sikker og tryg indførsel i vores Gongzhou Wing Chun Kuen System, sammen med andre, som har brug for det. Alle begyndere vil derfor blive særligt introduceret til de forskellige teknikker og idéer, i et tempo de kan følge med i. På et Begynderhold trænes der primært basisteknikker og basisidéer, samt en masse fysisk træning, så kroppen bliver klar til at lære Gongzhou Wing Chun Kuen.
Det anbefales at træne på et Begynderhold minimum 1 gang om ugen, hvis man er ny, eller har bestået Sap Yi Louh Niveau 1 eller 2.

Gongzhou Wing Chun Kuen

Dette er vores almindelig voksentræning, som er for alle, uanset niveau og erfaring. Der vil dog være en mindre grad af fokus på begyndertræning. Træningen kan bestå af alt som vores Gongzhou Wing Chun Kuen system har at byde på.

San Sik

San Sik betyder “Fri Teknik”, og er en træningsform, hvor man udveksler teknikker i et frit miljø. Træningen vil bestå af flere slags træningsmetoder, herunder scenarietræning, stresstræning og forskellige niveauer af kamp. Når man kommer til San Sik, vil man må få udleveret et San Sik papir, som man skal have underskrifter på, akkurat som på ens normale gradueringspapir. Med San Sik papiret følger man ens udvikling i forhold til, hvilken form for San Sik man er klar og parat til. Man skal enten have Elitekontingent, eller bestået Sap Yi Louh Niveau 3 for at deltage i San Sik træningen. Tilmelding til dette hold er påkrævet for deltagelse.

Selvforsvar for Kvinder

Hver søndag har vi et hold som kun er for kvinder. Holdet fokuserer udelukkende på realistisk selvforsvar til kvinder. Træningen foregår i en let, men seriøs, tone. Der bliver trænet teknikker og scenarier til alle afstande og både snakket teoretisk i forhold til lovparagraffer og præventivt selvforsvar. Derudover vil der være en masse fysisk træning, til fysisk og mentalt styrke, og udholdenhed.
Se også Selvforsvar for kvinder siden.

Tilmeldingshold

På nogle af vores hold er det nødvendigt at man tilmelder sig. Alle tilmeldinger skal ske skriftlig til Sifu, enten via sms eller messenger.

Tilmelding til formiddagsholdene og San Sik skal ske inden kl. 22.00 aftenen før.

Tilmelding til aftenhold skal ske inden kl. 12.00 samme dag.

Har man tilmeldt sig kan man regne med der er træning. Bliver træningen aflyst grundet for få tilmeldinger får man besked derom.

SPONSOR

Wing Chun Herlev er sponsoreret af HEOS Consulting ApS.
heosconsulting