Sommertræning (indtil 11. august)

Holdtræning

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Guangzhou Wing Chun Kuen Tilmeldingshold  10.00-11.30  10.30-12.00
San Sik Tilmeldingshold  12.00-13.30
Wing Chun Kids og Forældre/Barn  17.30-18.30
Guangzhou Wing Chun Kuen  18.30-20.00 18.30-20.00

OM HOLDENE

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige hold vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 51 51 47 23, og tal med Sifu Jakob Vesterholm. Alternativt kan du finde os på Facebook

Wing Chun Kids

Vores børnetræning er inddelt i tre muligheder for træning:

  • Pandaholdene er for de små på 4-6 år.
  • Drageholdene er for de større børn 7-12 år
  • Forældre/barnhold er for børn i alle aldre sammen med deres forældre

 

Wing Chun Pandas

Wing Chun Pandas er børnetræning for de små i alderen 4-6 år. Der bliver lagt vægt på godt kammeratskab, motorik, leg, traditioner, og naturligvis god Wing Chun Kuen. (Bemærk at aldersgrænserne for børn er vejledene. Nogle gange er børn fysisk større eller mindre, og mentalt kan børn være mere eller mindre modne).

Wing Chun Drager

Wing Chun Drager er børnetræning for de lidt ældre børn i alderen 7-12 år. Der bliver lagt vægt på godt kammeratskab, motorik, traditioner, disciplin, og god Wing Chun Kuen. (Bemærk at aldersgrænserne for børn er vejledene. Nogle gange er børn fysisk større eller mindre, og mentalt kan børn være mere eller mindre modne. Det betyder at de ældste børn nogle gange skal gå på voksenhold, hvis det er bedre for dem).

Forældre/Barn

Forældre/Barnhold er for alle børn og forældre sammen. Idéen er at forældre og børn kan hygge sig og have det sjovt sammen, mens de laver Wing Chun. Træningen er på børnenes vilkår, og det tekniske pensum følger vores normale børnepensum. Dette hold har ingen aldersgrænse, både børn og voksne i alle aldre kan deltage.

Guangzhou Wing Chun Kuen voksenhold

Til voksentræning har man mulighed for at deltage på flere varianter af hold, nogle gange begrænset af kontingentform og niveau. Man kan træne på:

  • Begynderhold
  • Fællestræning
  • San Sik

 

Guangzhou Wing Chun Kuen Begynderhold

Vores begynderhold er specifikt til alle nye, eller hvis man trænger til at træne noget basis.
Træningen lægger vægt på en sikker og tryg indførsel i vores Guangzhou Wing Chun Kuen system, sammen med andre, som har brug for det. Alle begyndere vil derfor blive særligt introduceret til de forskellige teknikker og idéer, i et tempo de kan følge med i. På et Begynderhold trænes der primært basisteknikker og basisidéer, samt en masse fysisk træning, så kroppen bliver klar til at lære Guangzhou Wing Chun Kuen.
Det anbefales at træne på et Begynderhold minimum 1 gang om ugen, hvis man er ny, eller endnu ikke har bestået Sap Yi Louh Niveau 3.

Guangzhou Wing Chun Kuen Fællestræning

Dette er vores almindelig voksentræning, som er for alle, uanset niveau og erfaring. Der vil dog være en mindre grad af fokus på begyndertræning. Træningen kan bestå af alt som vores Guangzhou Wing Chun Kuen system har at byde på. Formiddagsholdene tirsdag og torsdag har påkrævet tilmelding for deltagelse.

Guangzhou Wing Chun Kuen Selvtræning

En stor del af at dygtiggøre sig inden for Wing Chun er refleksion over det man lært, tage ejerskab for egen træning, og træne givne sekvenser igen og igen. Så hører du til de morgenfriske af slagsen, har du mulighed for at selvtræne mandag, onsdag og fredag fra kl 5:30-7:00. Sihing Hooman vil stå for at åbne Mouh Goon, og være til stede og selvtræne samtidig med jer. Dette er et tilmeldingshold, hvor man tilmelder sig ved at skrive til Hooman senest dagen før kl 21:00 på 25751893.

San Sik

San Sik betyder “Fri Teknik”, og er en træningsform, hvor man udveksler teknikker i et frit miljø. Træningen vil bestå af flere slags træningsmetoder, herunder scenarietræning, stresstræning og forskellige niveauer af kamp. Når man kommer til San Sik, vil man må få udleveret et San Sik papir, som man skal have underskrifter på, akkurat som på ens normale gradueringspapir. Med San Sik papiret følger man sin udvikling i forhold til, hvilken form for San Sik man er klar og parat til. Man skal enten have Elitekontingent, eller bestået Sap Yi Louh Niveau 3 for at deltage i San Sik træningen. Tilmelding til dette hold er påkrævet for deltagelse.

Øvet Hold

Dette hold er for de øvede elever i Mouh Goon Herlev. For at deltage, skal man enten have Elitekontingent, have bestået Sap Yi Louh Niveau 6, eller være instruktør. Træningen er mere traditionel end moderne, og indholdet består af Wing Chuns koncepter og træningsmetoder på tværs af niveauer og former.

Selvforsvar for Kvinder er P.T. udgået. Fremtidige hold og info derom følger på et senere tidspunkt.

Hver torsdag og søndag har vi et hold som kun er for kvinder. Holdet fokuserer udelukkende på realistisk selvforsvar til kvinder. Træningen foregår i en let, men seriøs, tone. Der bliver trænet teknikker og scenarier til alle afstande og både snakket teoretisk i forhold til lovparagraffer og præventivt selvforsvar. Derudover vil der være en masse fysisk træning, til fysisk og mentalt styrke, og udholdenhed.
Se også Selvforsvar for kvinder siden.

 Yoga

Vores yogahold er forskellige underviserer som vil lave en række workshops i løbet af året. Følg med på vores facebookside https://www.facebook.com/groups/194688144643081/ hvornår vi har yoga på programmet.

 Kalligrafi og kantonesisk (starter 3. september 2018)

Kalligrafi er kunsten at male kinesiske skrifttegn. På dette hold vil du lære alle teknikker, og samtidig lære kantonesisk, som er Wing Chuns sprog. Kantonesisk er den sydkinesiske dialekt, hvorfra Wing Chuns terminologi stammer fra.

Du behøver hverken forkundskaber for kalligrafi, kantonesisk eller Wing Chun for at deltage.

 Taij Chi (starter 6. september 2018)

Som noget nyt starter vi et helt nyt hold op med Taij Chi. Vores dygtige underviser Chor Shu Chan vil gennemgå former, principper og træningsmetoder.

 

Tilmeldingshold

På nogle af vores hold er det nødvendigt at man tilmelder sig. Alle tilmeldinger skal ske skriftlig til Sifu, enten via sms eller messenger.

Tilmelding til formiddagsholdene og San Sik skal ske inden kl. 22.00 aftenen før.

Tilmelding til aftenhold skal ske inden kl. 12.00 samme dag.

Har man tilmeldt sig kan man regne med der er træning. Bliver træningen aflyst grundet for få tilmeldinger får man besked derom.

 

SPONSOR

Wing Chun Herlev er sponsoreret af HEOS Consulting ApS.
heosconsulting