Sifu Jakob Vesterholm

Sifu
Vores cheftræner (Sifu) Jakob Vesterholm er uddannet med specialer indenfor idræt, musik, pædagogik og psykologi på KDAS. Sifu har været lærer i Folkeskolen i mere end 10 år, og undervist børn i alle alderstrin. Efterfølgende har Sifu også gennemført Coaching og Terapiuddannelse som NLP og BAL coach, og været socialpædagog på gadeplan i Herlev.

Sifu er en traditionel sifu, som har blandet moderne vestlig pædagogik og undervisningsmetodik ind i strukturen i Wing Chun Herlev. Han har siden 1999 trænet Wing Chun under forskellige lærermestre, og stiftet bekendtskab med mange forskellige lineages/stamtavler inde for Wing Chun systemet.
I kraft af sit virke som bl.a. klasselærer igennem mange år, og som pædagog i Unge Cafèerne i Herlev, har Sifu en bred og langvarig erfaring med undervisning og pædagogik.

Sifu har undervist i Wing Chun mange forskellige steder. Her kan bl.a. nævnes seminarer for politifolk, og Wing Chun seminarer for både Karate, og Tae Kwon Do klubber, samt Superligaklubben Slangerup Speedway Klub. Han har også undervist børn og unge samt kvinder i selvforsvar.

Sifu er meget venlig og imødekommende, uanset hvem han underviser, eller på hvilket niveau undervisningen foregår på.
Han møder sine elever i øjenhøjde og med respekt, og sørger altid for en hyggelig og tryg atmosfære i undervisningen og klubben.

Jakob Vesterholms egen Sifu er Sifu Jesper Lundqvist.

Sifu Jakob modtager også undervisning fra:
Ku Choi Wah, Gwok Wai Jaam og Keith Kernspecht.
Sifu Jakob har tidligere modtaget undervisning fra:
Wong Nim Yi, Allan Jensen, Henning Daverne, David Tvilling, Kenneth Kyhe, Jørgen Riis, Thommy Böhlig, Emin Boztepe, Guiseppe Schembri, Hans Jörg Reimers, Michael Molin, Morten Ibsen, David Martin Pasqual, Jose Casimiro, Bill Newman, Steve Tappin, Uffe Arløe, Morten Juhl Agerfeldt og Ajuricaba Mascherenas.